Kurum Adı : TOKİ Ortaokulu
Faks : 0
WEB Adresi : http://kiziltepetokiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mahallesi Mardin Caddesi 339. Sokak TOKİ Konutları KIZILTEPE MARDİN

VİZYON
Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, yerel, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ırk, din, cinsiyet ve bedensel engeller üstünde yaklaşan, çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okuluz.

MİSYON
Ulusun geleceğini tayin edecek kişileri şekillendirmek ulusun geleceğini şekillendirmektir. Eğitim hizmetini çocuklarımıza dengeli ve iyi düzenlenmiş olarak sunup, bütün potansiyellerini kullanabilecek düzeye eriştirip, iyi vatandaş olarak, ailelerine, topluma, ülkelerine ve çevreye karşı sorumlu biri olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR
Okulumuz çevre duyarlılığı alanında "Mavi Gök Yeşil Yaprak" ve okul hijyeni alanında "Beyaz Bayrak" sertifikalarına sahiptir.

Öğretmen Sayısı : 35
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 790
Öğretim Şekli : İkili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Sabahçı Olan Ortaokullar 07:00´da başlanıp 12:40´de Öğlenci Olan İlkokullar 12:50´de başlanıp 17:40´de dersler bitiyor.
Derslik Sayısı : 29 Atölye-İşlik Sayısı : 2
Fen Laboratuarı Sayısı : 2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : 0
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İle 15, ilçeye 4 km.
Ulaşım : İlçe merkezinden hareket eden toplu taşıma ile ulaşım sağlanıyor.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okul Mardin Kızıltepe arasında 2008 yılında yapımı biten 574 konutlu Kızıltepe TOKİ Projesi sosyal donatı kapsamında 32 derslikli olarak yapılmıştır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: